Wat zegt je handtas over jou als persoon?

Wat je favoriete handtas zegt over jouw persoonlijkheid

Door te kijken naar uw portemonnee, kunnen we vertellen of u de voorkeur aan stabiliteit of het maken van wilde herinneringen geeft. Je keuzes zeggen heel veel over jouw persoonlijkheid, en jij wilde alleen maar een schoudertas kopen die bij je outfit paste!

Terwijl velen zich verbergen in de wereld van de second life games, zijn alle mensen in het openbaar misschien nog wel meer publiek bloot gesteld dan ze denken. Je tas-keuze zegt namelijk heel veel over je. Je zou je bijna alsnog verschuilen achter een SL avatar!

Als u iemand bent die rond de wereld reist met niets anders dan de essentiële dingen, garanderen wij dat u van een rugzak over uw schouder houdt. “Comfort en stijl is jouw mantra”, zegt Sugandh G. Agrawal, ontwerper en oprichter van Gunas New York, een 100 procent veganist handtassenmerk. “Vrouwen die van hun Gunas Cougar-quilted rugzak houden, willen een hands-free levensstijl, zonder compromissen te maken voor hun modeverklaring.

Ze geloven in gezond leven en net als hun gedachten, zijn hun rugzakken helemaal rommelvrij. Ze waarderen betrouwbaarheid en gevoel van eigendom, Dragen hun rugzak als een trouwe metgezel mee op hun avontuurlijke leven,” zegt Agrawal.

Wat jouw handtas zegt over jouw persoonlijkheid. Ben je iemand die je mening uitspreek, zelfs als het onpopulair is? Als je een doelzetter bent met een sterk gevoel van initiatief, dan wedden we dat je een tas draagt. “Je hebt veel te jongleren in je leven en de doelgerichte manager past op alles wat je nodig hebt om je doelen te bereiken,” zegt Agrawal.”

U bent een organisator die niet bang is om een ​​initiatief te nemen en een standpunt in te nemen voor uw sterke overtuigingen.” Voor u moet een zak alleen de benodigdheden dragen. Je hebt je telefoon, portemonnee, sleutels nodig en heel wat anders als je de deur uitgaat, daarom is een klein handig tasje ideaal.

‘Minder is meer, “subtiel maar vet zijn enkele van de bijvoeglijke naamwoorden die u zou gebruiken om uw tasvoorkeuren te definiëren,” zegt Agrawal. Met een schoudertas, zoals de mooiste Gunas Ridley tas, wordt u niet onnodig zwaar belast, maar u maakt nog steeds een indruk wanneer u onderweg bent.

Handtasdragers zijn zelfverzekerd en vastberaden. Je zou lachen als iemand je vertelde dat tassen van origine zijn ontworpen voor mannen. U bent immers een drukke vrouw met een gevoel van richting, zodat u vertrouwt op uw aktetas om uw professionele leven in orde te houden.

“Modern en onafhankelijk, je bent een doelgerichte vrouw met een duidelijk standpunt en een sterk zelfbeeld,” zegt Agrawal. Je hebt dingen te doen, plaatsen om te zijn, en mensen te ontmoeten. Iedereen die uw vastberadenheid niet begrijpt, kan opzij gaan. Als u meer productief wilt zijn, gooi deze artikelen in uw koffertje de volgende keer dat u zich verpakt.

Schoudertasmeisjes laten hun status zien

Geef het toe: U houdt ervan om mensen te veranderen en mensen te imponeren met uw modekeuzes. Voor u is een begeerbare schoudertas de ultieme marker van status en succes, zodat u altijd hard werkt om uw collectie uit te breiden.

“Uw tas is een statussymbool,” erkent Agrawal. “U geeft het nut, maar ook over het weergeven van alle klokken en fluitjes,” die een iconische schoudertas perfect maakt. Vervolgens vind je wat je favoriete lippenstift zegt over jouw persoonlijkheid.

Hard shell-clutch fans houden van het raken van de stad, ook hoe je hem vasthoudt maakt nog heel veel verschil. Als je in vier woorden samengevat zou worden, zou iedereen ermee akkoord gaan: ‘Leven van het feest.’ Je leeft om te lachen, te socialiseren, te dansen, En voel je jezelf leuk, in alles, terwijl je in een beetje zwarte jurk bent. ‘Als je van die harde schakelkoppeling houdt, blijf je duidelijk,’ zegt Agrawal. ‘Je bent een echte mensenpersoon die de dansvloer zal scheuren voordat je belt Het is de nacht. ‘ Je kunt een aantal handtassen kopen bij verschillende shops, maar je stijlkeuze zal over het algemeen toch in dezelfde richting zitten.

Als een ultieme idealist, als je je huis verlaat, neem je aan dat een portemonnee alles wat je nodig hebt. Je bent zo positief en optimistisch dat je nooit verwacht dat er iets misgaat. Maar terwijl deze kwaliteit je zo aangenaam maakt om rond te zijn, betekent dit ook dat je vrij onvoorbereid bent als er ongelukken optreden.

“Je natuur is makkelijk te gaan en je houdt van omringd te worden door mensen met een passie voor het leven,” zegt Agrawal. Misschien is het tijd voor u om handverzorgers en bandapparaten te beginnen, maar doe deze moeite niet om deze nutteloze artikelen rond te slepen.

de handtas van een zeker persoon

Bucket-bag liefhebbers hebben de voorkeur aan consistentie

Ben je verschillend om te veranderen? Als je iemand bent die dezelfde dag elke dag al jaren wil gebruiken (totdat je het letterlijk draagt ​​tot op het punt dat het onbruikbaar is), wedden we dat je een bucket-bag persoon bent en dat dat jouw favoriete stijl is.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *