Ook handtassen moeten gevonden worden

Ok, dus ik was bezig mijn site op poten te zetten. Leuke artikelen, diepte interviews en wat links naar mijn favoriete winkels. Ik had het helemaal uitgedacht en uitgedokterd.

Maar, zoals ik er al snel achter kwam. Ook handtassen moeten gevonden worden. En dat is waar ik dan weer niet zoveel vanaf wist. Ik had wel een paar pagina’s met veel woorden, iets waarvan ik later hoorde dat dat zowel goed als kwaad kon doen, maar gevonden werd ik nog niet.

Ik dacht dat ik vanzelf hoog in Google zou komen

Tsja, de naïveling die ik was. Ik dacht eigenlijk dat je met een goede pagina en waardevolle informatie voor je lezeressen vanzelf wel hoog in google zou komen. Nou, ik had het mis! Ik werd helemaal niet gevonden. Elke dag keek ik in mijn Analytics om te zien hoeveel bezoekers ik had gehad. En elke dag kreeg ik weer 0 op mijn rekest.

Dat is wel frustrerend hoor, en het draagt niet echt bij aan de productiviteit van mijn werk. Ik had op een gegeven moment helemaal geen zin meer om aan de site te werken. En dat is waar veel sites naartoe gaan om een stille dood te sterven. Een site die neit meer wordt onderhouden en op een gegeven moment ook niet meer wordt verlengd.

Ik ging nog een goed nadenken over wat ik wilde, en ik wilde ervoor zorgen dat dat mij niet zou overkomen!

 

Dus….dan maar onderzoeken wat de mogelijkheden zijn. Veel had ik gelezen over SEO en werken met long tail keywords en andere manieren om met meer zoekopdrachten naar voren te komen wanneer iemand iets intyped in de zoekmachines. Maar er waren zo veel verschillende tips dat ik door de bomen het bos ook niet meer zag.

Toen kwam ik nog wat meer blog artikelen tegen. Artikelen over de beste content hebben die je maar over het onderwerp kon maken. En dat had me heel erg geholpen om mijn handtassen zaak op poten te zetten. Ik had weer nieuwe energie en op basis van keyword research ging ik steeds meer handelingen verrichten om mijn pagina beter te maken. Beter voor mijn bezoekers en beter voor de zoekmachines.

Maar een goede optimalisatie van je pagina brengt je maar een klein stukje, zo bleek. Er is nog meer voor nodig, en dat is waar Decision Tree me bij kon helpen. Met hun expertise in het hoger krijgen van sites konden ze mijn handtassen pagina beter vindbaar maken en nu sta ik op pagina 1 van de resultaten. Een plek die me enkele honderden bezoekers per maand gratis oplevert.

Ze waren de tipgever die leidde tot één groot overzicht met alle handtassen winkels. Er werd namelijk veel op gezocht en er was nog niet een duidelijk overzicht beschikbaar online. In ieder geval niet hoog in de resultaten. Een uitgelezen kans om de googleaar wél te bieden waarnaar hij zocht. Een overzicht met plekken waar je handtassen kunt kopen.

Met die kennis op zak en de Skyscraper techniek ging ik aan de gang om het beste en meest volledige handtassen winkel-overzicht te maken die je maar kon vinden. Met alle smaken tassen waar je maar naar op zoek zou kunnen zijn. En geloof me, dat zijn er een hoop.

Elke winkel heb ik kort beschreven zodat je ook weet waar je naar toe klikt. En even kort weergegeven wat je er zou kunnen verwachten. Op die manier is het eenvoudig om voor iedereen te bieden wat ze zouden willen vinden met hun zoekopdracht. Handtassen in elke vorm en in elke maat.

De diensten

Ik kan je de diensten van harte aanbevelen. Als ze het voor mij kunnen doen, dan kunnen ze er ook met jouw site mee aan de slag. Gun jezelf die hogere positie en stop niet met je site. Al dat harde werk wat je erin hebt gestopt. Zonde om weg te gooien als je er nog een mooie en vindbare website van kunt maken.

Ik had het bijna zelf ook gedaan, maar met wat uitzoek werk én het aannemen van wat hulp in die gebieden waar je zelf niet zo goed in bent kun je het geheel weer nieuw leven in blazen. Ik ben zelf wel goed in het schrijven van content en alles vloeit redelijk snel uit mijn vingers. Techniek en webdesign laat ik iemand doen, en nu ook de backbone van mijn SEO programme besteed ik uit. Ik ben daar zelf niet de beste in, dus dan maar iemand inschakelen die resultaten behaalt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *