Mijn handtassen

Hi guys! (of eigenlijk chicks),

 

Ik heb een aantal handtassen in mijn verzameling die ik graag met je deel. Voordat ik je mijn favoriete winkels presenteer wil ik je eerst wat vertellen over mijzelf. En hoe beter, dan door mijn smaak in handtasjes 🙂

Jij hebt vast je eigen speciale manier van het vinden van je nieuwe accessoires, en het afstemmen van deze leuke artikelen op de rest van je outfit. Ikzelf? Ik begin meestal bij de schoenen, en bouw de outfit from the ground up. Letterlijk!

De schoenen maken de vrouw, en de handtas is een extensie daarvan. Hier een aantal van mijn tasjes:

Michael Kors handbag

 

 

Eerst is daar natuurlijk Michael Kors, onmisbaar in elke garderobe. Ik, en veel van mijn vriendinnen zweren bij de Michael Kors handbag. Het straalt stijl én luxe uit.

 

 

 

 

Ik heb ook nog Stevie handtasandere tasjes uiteraard. Ook van wat minder bekende merken. Zo is mijn distressed Stevie bag het einde en goed voor veel situaties met spijkerkleding.

Distressed is dat het artikel eruit ziet alsof het al sinds de oorlog meegaat, maar dan met de kwaliteit van nu. Overwoestbaar maar ogenschijnlijk door weer en wind geweest.

 

 

 

Tot slot wat ik nog met jullie wil delen is de Louis Vutton. De handtas onder de handtassen en met goed recht. Iedereen wil er eentje en vanwege de patronen onmiskenbaar. Hier wil je niet besparen op een goedkope replica, maar je wilt the real deal, mensen zien het namelijk. En je vriendinnen zeker!

Louis Vutton

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *