Handtassen winkels

In deze post wil ik jullie meenemen in alle mogelijkheden die er zijn om online te shoppen bij handtassen winkels. Er zijn namelijk heel veel winkels waar je ontzettend leuke kunt kopen, en die wil ik jullie natuurlijk niet onthouden.

Als je goed zoekt op het internet, dan zijn er een hoop mogelijkheden. Het nadeel van handtasjes is dat ze vaak ver weg zijn gestopt in de navigatie van de site. Er zijn namelijk maar weinig sites met een dedicated categorie voor ze, en dan is het nog regelmatig zoeken waar ze terecht zijn gekomen op de site. Vaak bijvoorbeeld in de categorie “accessoires” (en dat doet de tassen natuurlijk wel een beetje tekort).

Als jij net zoals ik een hekel hebt aan de gevechten die je wel eens met anderen kunt hebben in een doldwaze shoppingspree, dan zijn deze online winkels zeker wat voor jou.

Handtassen winkels

Daarom hier een lijst voor jullie met alle online winkels waar je leuke kunt vinden, inclusief een link direct naar de handtasjes toe zodat jij niet meer hoeft te zoeken. Dat heb ik al voor je gedaan.

Bastiaansschoenmodebastiaansschoenmode.nl

Obviously een schoenenzaak, maar ze hebben ook nog een heel aantal leuke accessoires. Zeker de moeite waard om een kijkje te nemen want het stuk voor stuk luxe designtassen.

 

gavetas.nl handtassen winkels

gavetas.nl

Deze winkel biedt je echt alles op het gebied van tassen en dus ook leuke handtasjes voor vrouwen. En werkelijk voor elk bedrag wat je in je hoofd hebt om uit te geven, van duurdere design merken tot lekker budget.

 

jhpfashionjhpfashion.nl

Luxe artikelen zoals van merken als Micheal Kors, de must have for women. Het is een modeshop met veel meer dan alleen accessoires natuurlijk, ze hebben heel veel populaire merken te koop.

 

goedkope tasjes bij laredoutelaredoute.com

Een internationaal merk met veel betaalbare artikelen. Naast artikelen voor mannen en voor vrouwen ook wat leuke accessoires zoals bijvoorbeeld deze betaalbare artikelen hiernaast.

 

lookinggoodtodaylookinggoodtoday.com

Looking Good kan natuurlijk Every Day en dat snappen ze bij deze mode zaak maar al te goed. Goedkope artikelen maken het gemakkelijk om leuke accessoires bij elke stijl te vinden en de site is een verademing om doorheen te scrollen en lekker te zoeken.

 

 

one of a kind handbags

louisasscher.com

One of a kind handbags, zo noemen ze het zelf. En dat is ook zeker terecht. Als je iets meer te besteden hebt dan weet je bij deze webshop zeker dat je een uniek item aan kunt schaffen. Iets wat niemand anders heeft.

Sowieso omdat de handgemaakte artikelen er heel apart uitzien en in veel vrolijke kleuren te verkrijgen zijn, maar ook omdat ze allemaal handgemaakt en letterlijk one of a kind zijn. Allemaal nét een beetje uniek naar een basis ontwerp.

 

 

tas.nl webwinkeltas.nl

Als je even een dag hebt om te verspillen, bijvoorbeeld een regenachtige zondag, dan kun je bij tas.nl zeker de hele dag verdwijnen in hun aanbod met alles tas.

Veel verschillende merken en ook de betaalbare, ze hebben maarliefst 77 pagina’s…….en dat zijn alleen nog maar de dames handtassen!

Een groot voordeel is ook nog direct dat wanneer je voor 23.59 besteld je het de volgende dag nog thuis hebt, ideaal voor die speciale date.

 

tassen4joutassen4jou.nl

Weer zo’n site die zich helemaal op het onderwerp heeft gespecialiseerd. Alles 4jou 🙂 Hier hebben ze ook wat merken en stijlen die we nog niet eerder gezien hebben dus dat is ook wel eens een leuke verademing. Zeker leuk om eens te snuffelen.

 

 

thefinaltouchthefinaltouch.nl

Deze webshop heeft het juiste idee. Zulke accessoires zorgen voor de final touch in je outfit. Hetgeen de look afmaakt, verbindt.

Ze hebben ook nog leuke kettingen en armbanden mocht je ook nog verder willen zoeken.

 

trendywomantrendywoman.nl

Voor de vrouw die hip is is er trendywoman.nl. Het trendy zijn richt zich volledig op damestassen dus je kunt er niet terecht voor een volledig outfit, maar op dit gebied en met hun specialisme hebben ze dan wel weer heel erg veel keuze.

 

verycherry-damestassenverycherry.nl

Bij verycherry.nl hebben ze heel veel retro kleding. Zoet met pettycoats en rock & roll in hun stijl en kleuren. Zo hebben ze niet heel veel verschillende keuze op tasgebied maar toch wel een aantal heel unieke, leuke en opvallende artikelen.

Ben jij een beetje retro? Shop dan eens voor een leuk item bij deze shop.

 

 

En, heb je al inspiratie gekregen? Dit zijn in ieder geval mijn beste adresjes.

Groetjes,

Celine

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *