Game controller in je handtas

Er zijn heel wat handtassen te verzinnen die een game thema hebben. We hebben er eentje als featured image gekozen, en hier is er nog één:

Maar misschien nog wel veel erger, wij vrouwen hebben het idee dat gamen niet mag. Zeker vrouwelijke vrouwen (zoals ik) die ook van make-up en tasjes houden zouden niet aan gamen mogen doen? Ik heb als protest tegen het ontbreken van goede steam games voor vrouwen een aantal plaatjes verzameld, want dat doe ik nou eenmaal het beste, over het geheim houden van je hobby.

Herken jij je hier ook wel eens in?

Hier is een what’s in my bag video:

Dit zijn allemaal super girly controllers, girl power!

vrouwelijke game controller 1

Super glittery en natuurlijk roze. Hoe kan het ook anders met een controller voor de dames. Hij is ook nog wel een beetje vrolijk met verschillende kleurtjes.

vrouwelijke game controller 2

Gewoon een echt roze PS3 controller die ook wel wat glitter heeft. Zo te zien zelf gemaakt, deze hebben ze niet als hoesje in de winkels.

vrouwelijke game controller 3

Meer sprankelend dan deze zul je ze niet treffen, en op de een of andere manier ook weer een controller voor de Xbox. Zouden vrouwen dan vooral op de Xbox zitten? Of toch ook op steam?

vrouwelijke game controller 4

Deze is zéker zelf gemaakt. Wel grappig gedaan met die verschillende stukjes stof door het midden en bijna hartkleurige candy controller sticks.

vrouwelijke game controller 5

Deze is ook roze met een bijna hello kitty achtige schattigheid. Hoewel ik niet weet hoe praktisch dat harde roze strikje is zo dicht bij de buttons. Blokkeert die niet de toegang tot de rechterbumper? En gaat hij er niet snel af wanneer je de Y button veelvuldig moet bashen?

vrouwelijke game controller 6

Dit is nog een old-school bedrade controller, maar ook weer voor de Microsoft console 🙂 Het is een gewone roze doorzichtige controller maar in de setting is hij extra meisjes-achtig. Wat een schattig outfitje heeft dat meisje aan.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *